Oi oi oi, dette landbrødet er fylt med smør, ost, persille, sprøstekt bacon og selplukket sopp. Bland gjerne ulike typer sopp for mer spennende smak, men det går like fint å bruke aromasopp eller sjampinjong
De er fylt med bacon, sopp, paprika, vårløk og ost, og fungerer like bra til middag som til lunsj. Jeg er en stor fan av søtpotet, og disse fylte og bakte potetene er et herlig fullverdig måltid
Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato for pinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost
Knekk "stilken " av de nå rene sjampinjongene dine og fyll dem så med baconblandingen din. Deretter hakker du løken din og baconet i så små biter som du bare kan
Kok ris og asparges/brokkoli, steik sjampinjong. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg i ildfast form i ovnen, 200gr i 30 min ca
Fylt svinefilet - Kutt opp sjampinjong, bacon og løk i små terninger og finhakk hvitløk og urter. Fres alt godt sammen i litt smør i en panne til alt blir gyllenbrunt og baconet sprøtt
Dersom du unnlater å ha i baconet blir dette en utmerket vegetarrett. Fylt, ovnsbakt paprika smaker helt nydelig og du kan variere smakene nesten uendelig
Kutt bacon i små terninger og stek dette raskt på høy varme. 150 g sopp (sjampinjong, kantarell osv). 50-100 g bacon, i terninger. 10 min og tilslutt tilsettes bacon. Kyllingbryst fylt med spinat og fetaost - 17. 150 g sopp (sjampinjong, kantarell osv). 50-100 g bacon, i terninger