Scampi er ypperlig å frityrsteke på denne måten. 1 kg torskefilet, skjært i tre eller fire (bruk eventuelt også scampi). 1 kg torskefilet, skjært i tre eller fire (bruk eventuelt også scampi)
Så enkelt, så godt, og mye bedre enn de frityrstekte og usunne vårrullene. ♥ Rispapir ♥ Risnudler Gulrot ♥ Vårløk ♥ Avokado ♥ Ferdigkokte scampi ♥ Agurk ♥ Kinakål ♥ Siracha-saus ♥ Hoisin-saus
De jeg liker best er maki - det vil si sushiruller - med frityrstekt scampi, agurk og avokado. Scampiene skal skrelles og dyppes i potetmel og ristes av før de frityrstekes i f
Frityrstekte risottoboller her. Rekene eller scampiene freses raskt i smør sammen med litt gurkemeie. Mitt er fra Idsøe i Stavanger)1 ss smør12 scampi (eller helst ferske norske reker nå som man har lært seg at scampi er en miljøversting)Stek kalvefileten i smør (krydre med salt og pepper) til den er gyllen på alle sider
Rør sammen scampi og kyllingkjøttdeig med salt og pepper. 500 g rå scampi. 500 g rå scampi. Vi har i flere år vært så heldige at Phuong har stilt med masse vårruller på alle klassetilstelninger