Server fisken med rødløk på toppen, salatog poteter ved siden av. Del opp alle grønnsakene, ha dem over i en bolle og dynk med olje og appelsinjuice og dryss litt sukker over
Taco marinert stekt ørret medsalatog guacamole. Ørret er en av mine favoritt fiskemiddager, og denne retten smaker spesielt god synes både jeg og ungene da ørreten er krydret med tacokrydder og serveres medsalat, guacamole og rømme
Så tenkte jeg skulle dele en fantastisk lakse'rett med dere her. Starter med å koke opp vann til pastaen, koketid er 15-20 minutter. Denne inneholder mindre enn halvparten så mye karbs som i vanlig pasta, og 5 ganger så mye protein
Server med soyasaus og ev ketjap manis eller sweet chili. Brukes scampi, tin og rens dem. Rens og finhakk løk, hvitløk, og chili ( ta ut frø hvis du ikke vil ha den for
Skyll og skjær opp potetene i tynne skiver, (la skallet være på) legg skivene på et stekebrett med bakepapir (unngå å legg potetskivene oppå hverandre) deretter pensler du dem med olje
Du vil helt sikkert like denne utgaven med laks ogsalat. Varm opp stekepannen med litt olje i. Dryss litt salt på fisketerningene før steking og stek dem på middels varme til de får litt farge og blir akkurat gjennomstekte
SOL-BOLLER OGSTEKT SIKORI MED GULROT-APPELSIN SAUSE. Krydre med litt salt og pepper. Om du er opptatt av å få i deg litt rå næringsrik mat er dette en fin kombomiddag av rå ogstekt mat
Salatmed mango, bacon og hvitløk. Server salatenmed et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
Med brokkolipuré ogsprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Så sammen med deilige scampiog kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. Jeg bruker en liten glassskål jeg putter pilaffirisen i, før jeg velver den på en liten tallerken og serverer sammen med skalldyr anretningen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.