Ben ut kyllinglårene, og kutt opp kjøttet i passende biter til å fritere. Ikke bruk for varm olje, da kyllingen ikke får tid til å bli gjennomstekt før frityren blir svidd
Kylling. Vend kyllingen inn i egget, deretter i melblandingen. Ha kyllingbitene over i oljen i litt og litt av gangen, slik at temperaturen ikke synker for mye
Husk å slå av kjøkkenvifta når du arbeider med varm olje/frityrsteker. Prøv det som tilbehør til hamburger, tapas, grillmat, biff, kylling, pommes frites og en god dipp eller prøv min hjemmelagde burger med løkringer og bbq-saus
De skal frityrstekes, så mye av den sterke smaken forsvinner). Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kylling og oksekjøtt/biff
Sprøstekte, saftige og smaksfulle kyllingbiter med deilig marinade. Her for noen måneder siden serverte jeg sesamkylling med stolthet og brask og bram etter mange måneders hinting og masing fra Madammen
Når det kommer til kyllingfilet så er det tilbehøret som gir smak synes jeg. Kyllingfilet er ikke så vanskelig å lage, det er det man har til kyllingfileten som kan være utfordrende
Til hverdags pleier jeg å servere sausen med ris, wokede grønnsaker og vanlig kylling, men om man vil gjøre litt mer ut av det, kan man også frityrstekekyllingen