Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Dette er enkelt og raskt å lage, og i motsetning til når du kjøper ferdig fritertmat (som ofte bruker palmeolje) kan du velge sunne oljer å fritere maten i som for eksempel rapsolje
Dette er enkelt og raskt å lage, og i motsetning til når du kjøper ferdig fritertmat (som ofte bruker palmeolje) kan du velge sunne oljer å fritere maten i som feks rapsolje
Både Sepia (Sepia officinalis) til venstre, og Sepiola (Sepiola sp) er deilig mat. Skjær de så i like tynne ringer som på bildet, da blir de mer jevnstekte, kokte eller friterte
Airfryer er en luftfriterkoker, som friterer maten med varmt, raskt sirkulerende luft. Luften inne i en Airfryer sirkulerer betydelig raskere enn de fleste varmluftsovner -og den trenger kortere steketid
Related PostsRava uttapam – pannekake av semulegrynBesan pura – Pannekaker med kikertmelTikka på grillenDahi bhalle – Linseboller med yoghurt og chutneyLøk pakora – Friterte løkringerNavratan korma
Dette er enkelt og raskt å lage, og i motsetning til når du kjøper ferdig fritertmat (som ofte bruker palmeolje) kan du velge sunne oljer å fritere maten i som for eksempel rapsolje
OL i London har begynt, og da er det godt med litt kosemat foran TV'en. Jeg fikk lyst på "Chicken Nuggets", og da lager jeg en asiatisk dipsaus som tilbehør
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata. Tilsett deretter paprikaen, rør om og la den surre et par minutter før du tilsetter tomater