Full av inspirasjon dro jeg hjem og googlet oppskrifter på fermentertketchup og strandet på denne egenkomponerte varianten som ble til ut fra det jeg hadde tilgjengelig og med fokus på de smakene jeg liker skal være mest fremtredende i ketchup
Ketchup er et must nå i grillseongen, og ellers i året for ketchupelskere. de to siste kan du droppe hvis du har barn som ikke liker litt smak, eller hvis du skal late som det er vanlig ketchup
4 ss fermentertketchup (kan sløyfes). 4 ss fermentertketchup (kan sløyfes). (lørdagspizza i gult kjøkkenlys, her kjører vi 80-talls i alle ledd i prosessen, vel bekomme
Jeg brukte Mutti sin og tilsatte både fløte fermentertketchup i denne. 1 ss fermetert ketchup. Som det forrige innlegget startet med, så er jeg som sagt veldig inspirert til å prøve meg på ulike surdeigsbakst
4 ss fermentertketchup eller tomatpure. Ha så i 4 ss fermentertketchup eller tomatpure og "brenn den av" ved å røre godt og skru opp varmen(spesielt om du bruker tomatpure er dette viktig ettersom tomatsmaken blir rundere da). 4 ss fermentertketchup eller tomatpure
Vi lager surdeigsbrød, fermentertketchup og sauerkraut. Vi skal i helgen gå gjennom de grunnleggende elementene ved et tradisjonelt kjøkken, lage fermentert mat og andre godsaker der vi bruker tradisjonelle tilberedningsmetoder
Utrolig mange sauser, som ketchup, soyasaus, fiskesaus, worcestershire og ketchap manis inneholder store mengder umami, enten basal - eller synergisk umami
Vi lager sauerkraut, kokosyoghurt, fermentertketchup, salsa med mere. Alle vil få goodiebag fra Soma og prøver fra min favoritt hudpleieserie som er 100 % naturlig og inneholder endel fermenterte ingredienser
Rødsei er en av få matvarer som er naturlig fermentert. Selv fermenterer jeg både drikke, kål, ketchup med mere, skulle jeg fulgt mattilsynets råd hadde jeg heller inntatt kjøpe ketchup tilsatt sukker, dårlig salt og eddik