Fermentert ketchup oppskrifter

Nydelig fermentert ketchup

Nydelig fermentert ketchup

Full av inspirasjon dro jeg hjem og googlet oppskrifter på fermentertketchup og strandet på denne egenkomponerte varianten som ble til ut fra det jeg hadde tilgjengelig og med fokus på de smakene jeg liker skal være mest fremtredende i ketchup
Fermentert ketchup

Fermentert ketchup

Ketchup er et must nå i grillseongen, og ellers i året for ketchupelskere. de to siste kan du droppe hvis du har barn som ikke liker litt smak, eller hvis du skal late som det er vanlig ketchup
Fermentert og IBS-vennlig ketchup

Fermentert og IBS-vennlig ketchup

Fermentertketchup. Den hjemmelagde, rene og fermenterte. Vi kommer ikke til å ha kjøpeketchup mer her hjemme hos oss
Ketchup

Ketchup

Det var en saus laget av fermentert fisk og diverse krydder. Tomatketchupen fra Idun, Heinz, Mutti, eller gud forby Euroshopper sin
Hjemmelaget Ketchup

Hjemmelaget Ketchup

Det var en saus laget av fermentert fisk og diverse krydder. Tomatketchupen fra Idun, Heinz, Mutti, eller gud forby Euroshopper sin
Kurs i fermentering

Kurs i fermentering

Kurset ble holdt av Wenche Elisabeth Romslo alias Cøliaki fruen som du finner HER og Kim Nysæther alias H K FERMENTERTE som du finner HER
Kraftkokt bønnegryte

Kraftkokt bønnegryte

Injera får du oppskrift på i min bok Fermentert mat og drikke - Mine favoritter, som er å få kjøpt her på bloggen, både i trykt utgave og som e-bok
Varmende minestronesuppe

Varmende minestronesuppe

4 ss fermentertketchup eller tomatpure. Ha så i 4 ss fermentertketchup eller tomatpure og "brenn den av" ved å røre godt og skru opp varmen(spesielt om du bruker tomatpure er dette viktig ettersom tomatsmaken blir rundere da). 4 ss fermentertketchup eller tomatpure
Kurskalenderen min frem til sommeren er spikra!

Kurskalenderen min frem til sommeren er spikra!

Vi lager surdeigsbrød, fermentertketchup og sauerkraut. Vi skal i helgen gå gjennom de grunnleggende elementene ved et tradisjonelt kjøkken, lage fermentert mat og andre godsaker der vi bruker tradisjonelle tilberedningsmetoder
Synergisk umami - den aller beste smaken

Synergisk umami - den aller beste smaken

Utrolig mange sauser, som ketchup, soyasaus, fiskesaus, worcestershire og ketchap manis inneholder store mengder umami, enten basal - eller synergisk umami
Ny sjanse! Fermenteringskurs 24. april.

Ny sjanse! Fermenteringskurs 24. april.

Vi lager sauerkraut, kokosyoghurt, fermentertketchup, salsa med mere. Alle vil få goodiebag fra Soma og prøver fra min favoritt hudpleieserie som er 100 % naturlig og inneholder endel fermenterte ingredienser
Fiskeburger

Fiskeburger

Økologisk ketchup (Om noen dager er ketchupen vi fikk med oss fra kurset ferdig, det gleder jeg meg til)
Bevar våre mattradisjoner!

Bevar våre mattradisjoner!

Rødsei er en av få matvarer som er naturlig fermentert. Selv fermenterer jeg både drikke, kål, ketchup med mere, skulle jeg fulgt mattilsynets råd hadde jeg heller inntatt kjøpe ketchup tilsatt sukker, dårlig salt og eddik