Klikk gjerne “liker” om oppskriften falt i smak. Jeg lover dere at jeg ikke er en sånn kokk som har hjemmelaget ketchup hjemme i kjøleskapet til vanlig (Jeg er bare et menneske jeg også)
Her kommer oppskriften. Jeg trodde ærlig talt ikke jeg noen gang kom til å lage en hjemmelaget ketchup, men det ble nå enn sånn at jeg gjorde nettopp det i går
Mellomstemann i huset vil gjerne ha ketchup på alt. Det er jo så mye sukker i ketchup. Og dessuten tenker jeg at det ikke er så bra med så mye ketchup på maten
Lunsjen var kylling, ris, grønnsaker og ketchup – rester fra en middag jeg og Hanna hadde. Og jeg trengte noe å putte ketchup på, bare for å gjøre opprør med brunsausen
Full av inspirasjon dro jeg hjem og googlet oppskrifter på fermentert ketchup og strandet på denne egenkomponerte varianten som ble til ut fra det jeg hadde tilgjengelig og med fokus på de smakene jeg liker skal være mest fremtredende i ketchup
Bare fyll den på et fint lite glass med lokk og heng på en fin merkelapp – gjerne med oppskriften skrevet på slik at mottakeren kan prøve seg på sin egen hjemmelagede ketchup når glasset er tomt