Bruschetta med tomat og basilikum oppskrifter

Bruschetta med tomat og basilikum

Bruschetta med tomat og basilikum

Det finnes et hav av varianter av bruschetta. Fjern stenene fra tomatene opp del opp i fine små terninger og bland med olje og hakket basilikumog hvitløk
Bruschetta med tomat

Bruschetta med tomat

Mos hvitløksfedd og smør det utover brødet før du dekker det med relativt finhakkede tomater. Sprinkle rikelig med olivenolje, samt salt og nykvernet pepper
Oppskrift: Bruschetta

Oppskrift: Bruschetta

I går samlet jeg jentegjengen for spakveld hjemme hos meg, og i forkant av det laget jeg lett tapas medbruschettaog fylte tortillalefser
Bruschetta

Bruschetta

Tomater, jeg brukte et 'brett' medklasetomater delt i små biter. Fungerer fint som lunsj, et mellommåltid eller som forrett og kan varieres med f
Bruschetta - the sicilian way

Bruschetta - the sicilian way

Del en hvitløk i to eller press med hvitløkspresse, og rør den inn i blandingen. Finhakk tomaterog løk
Bruschetta med avokado

Bruschetta med avokado

Stek brødet til det blir sprøtt og gyllent. Server dette sammen med skiver av spekeskinke. 2 finhakket tomat. 2 ss frisk basilikum
Bruschetta

Bruschetta

Enklere blir det ikke, men unn deg for all det de mest smakfulle tomateneog den beste olivenoljen. Pestofylte tomater

Bruschetta

Bland det i en bolle med hakket basilikumog olje. Deretter setter du en kjele med vann på en plate og venter til det koker
Bruschetta

Bruschetta

Grovhakk tomateneog parmesanen og strø over skinken. Rist dem på begge sider og flytt dem over på tallerkener
TAPAS - bruschetta

TAPAS - bruschetta

Legg så tomatblandingen på brødet og topp det hele med en skive chevre ost. Begynn med å lage et lite kryss på toppen av alle tomatene
Fire typer bruschetta

Fire typer bruschetta

Ha tomater, løk og hvitløk i en bolle sammen med olje, basilikum, timian, bønner og balsamico. Server ved å smøre litt varm spinat på rista brød og topp medtomat- og løkblanding
Sommermat – Bruschetta

Sommermat – Bruschetta

Start med å flå tomatene. Bland med finhakket basilikum, finhakket rødløk, olivenolje, balsamico og honning