I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Bruschetta kan varieres med masse forskjellig. Min datter spurte meg om vi skulle spise Bruschetta til lunsj, uff tenkte jeg som overhode ikke liker tomater og derfor spiser det aldri
Ta dem ut av stekeovnen og dekk medtomater i båter eller terninger. Pensle loffskivene med olje på begge sider og varm dem opp i stekeovnen under grillelementet til litt sprø
Fantastisk, enkel og smaksfull bruschetta. Tilsett balsamicoeddik og smak deg frem med salt og pepper. Ta tomatblandingen ut av kjøleskapet og rør lett sammen en siste gang
Det finnes et mange varianter av bruschetta. På denne stekes tomatene sammen med brødet i ovnen. Dynk loffskivene med olivenolje på begge sider og legg på matpapir på stekeplate
Suppeposer kan med andre ord bare gå å legge seg. Tilsett tomat, sukker og buljong. Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Men desse er fylt med en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne medtomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Du kan nok lage de på høyere varme og kortere tid, men dette må du nesten eksperimentere med selv
Jeg har brukt småtomater delt i fire, men det går godt med vanlige tomater delt i biter, har du ikke aspargesbønner, kan du bruke vårløk eller asparges
Da var jeg hjemme fra en superfin helg i Stavanger med hele familien. Tomat, aubergine og mozzarella. Utrolig hyggelig å lese, men alkoholen må spares til neste år så vi feiret med pizza istedet – viktigste er tross alt med hvem, ikke med hva
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.