Bruk gjerne en skibrenner til å varme opp formen slik at du lett kan ta den av. Hell sjokoladeglacagen over kaken, bruk en pallett til å få et tynt fint lag over hele kaken
Her bruker jeg en stavmixer med kniv. Dette er klart min favorittlavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Hvis du har en liten gassbrenner for marengs bruker du denne fremgangsmåten. Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Her er det bare å slå seg løs og bruke deilige friske bær etter ønske. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Bruk en stavmikser, mos cottage cheese og tyrkisk yoghurt til en jevn masse. Nei, ikke i form av junk food, men man kan ofte skimte tørr kyllingfilet og brokkoli i matboksen min
Jeg lagde lavkarbo sveler i Januar i fjor, men da brukte jeg gluten for å få luftige sveler. Jeg har ikke prøvd å lage disse uten egg, men du kan prøve No-egg tilsvarende, eller linfrøegg der du blander malt linfrø med vann og lar det svelle før bruk i oppskriften
Vanligvis bruker jeg använda äggulor/eggeplommer når jeg lager glassen/isen, men denne gangen trengte jeg dem til noe annet, så jeg testet med kondensert mjölk (som jeg ofte användar annars når jeg lager glass/is), og det ble såå bra