Bland det så med resten av bringebærpuréen. Rør med jevne mellomrom. Når alt er blandet fordeler du røren i tre former med 20 cm i diameter. Mens dette koker pisker du eggehvitene og 20 gram sukker til stiv marengs. Ha sjokoladekremen i en sprøytepose med en wilton 1M tip. 100 g eggehvite
Sørg for at det ikke kommer noe plomme i eggehviten, ellers blir det dårlig med stivpisking. Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren
kaker. Pisk fløten stiv med vaniljesukker. Pisk eggehvitene stive. kaker. Om du ønsker en enda mektigere kake med enda mer Troika effekt, kan du kjevle et marsipanlokk å legge over sjokoladekremen før du har på glasuren
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerøre på så er den ferdig. Vaffel kjeks, hvis du ikke finner uten fyll så ta med vaniljefyll
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Jeg brukte fibersirup i kakerøren og det gjorde virkelig underverker. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er mitt beste etter treningsmåltid noen sinne
da den er toppet med deilige bær og frukt. Pisk eggehvitene og saltet stivt. *4 eggehviter . Når kremen er passe stiv, hadde jeg i 1/2 beger Tine kremosttopping, med vaniljesmak. Server, og NYT ♥ 4 eggehviter
Gjør det gjerne i eget glass, da du ikke må ha med noe plomme. Skill eggehvitene fra plommen. sukker og pisk dette mens du blander resten av sukkeret med maizena
Hell sukkerlaken forsiktig ned i eggehvitene som fortsatt piskes. Ta litt av bringebærlaken og varm i mikroen, også blander du inn gelatinplatene, bland igjen sammen med resten av laken
Smash kaken er blitt veldig populær og det er ikke så rart, den er aldeles fantastisk god, med smak av salt og søtt, mykt fyll og sprø bunn, tilsammen blir dette en smaksopplevelse av de sjeldne særlig hvis du er glad i smash-sjokoladen
Ikke alle marsipankaker må ha sukkerbrød. Stivpisk eggehvitene og vend i med kakedeigen til slutt. Jeg valgte en saftig og deilig sjokoladekake fylt lagvis med Sverre Sætres hasselnøttkrem og min egen sjokolademousse og bringebærkrem