Sarah Bernard lavkarbo kake
Insulinfri
Insulinfri
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 1 1 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g mandler
  • 100 g hasselnøtter
  • 60 g Sukrin Gold
  • 3 ts bakepulver
  • 6 eggehviter
  • 1 ts salt
  • 2 ts vaniljepulver
  • 250 g mykt smør
  • 5 ts vaniljepulver
  • 50 g Sukrin Gold
  • 4 ss kokosmelk (Go-Tan)
  • 6 eggeplommer
  • 3 ss kakao
  • 200 g mørk sjokolade (70%)
  • 2 ts vaniljepulver
  • 100 g smør
  • 1 ts salt
  • 10 dråper Natreen
  • 1 ss kokosmelk (Go-Tan)

Instruksjoner

Kommentarer

  • sskjelstad

     - 

    Er det virkelig riktig at det skal være totalt 9 ts vaniljepulver i denne kaken?

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.