Server med Dampetris. Biff og brokkoli er ingredienser som for meg passer veldig bra sammen. Denne retten inneholder få ingredienser og krever lite forberedelse
I stedet serverer jeg med dampet blomkål og brokkoli. Mariner godt utvannet klippfiski en blanding av olivenolje, hvitløk og hvit pepper minst ett par timer - gjerne natten over
Honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli og fløyelsmyk potetmos. Saftigpepperbiff av indrefilet med karamelisert charlottløk, rødvinssjy, dampet asparges, balsamicobakte cherrytomater og croquettes
Serveres for eksempel med lettkokte gulrøtter, og dampetbrokkoli og blomkål. En stor løkTo-tre fedd hvitløkEnliten neve dillSalt, pepperEt stort egg eller to småOlivenolje eller annen olje tilstekingKjør alt unntatt kikertmeli blenderen
To desiliterquinoaEt halvt, middels stort blomkålhodeEn stor brokkoliEn stor rødløk eller to småNoen fedd hvitløkEnchilipepperEncentimeter fersk ingefærEn halv teskje gurkemeieEnbuljongterning Saften fra en sitronOlivenoljeSolsikkefrø eller valnøtterSalt, pepperTil salaten
Honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli og fløyelsmyk potetmos. Saftigpepperbiff av indrefilet med karamelisert charlottløk, rødvinssjy, dampet asparges, balsamicobakte cherrytomater og croquettes
Jeg dampetlittbrokkolitil også. Skjær løken iskiver og mos eller finhakkhvitløken. Melk er naturens vidundermiddel for moderne svinekoteletter med harsk fettsmak