I en hel uke kan du få kjøpe den her på siden min for samme pris some-boken. Læringskurven over både kunnskap ommat og hva som bor i mennesker har vært bratt
Jeg syltet ikke helt etter boka, man skal jo bruke sukker og det spiser ikke jeg. Begge deler er konserveringsmetoder som gjør at du kan ha maten i lang tid
Jeg har mange oppskrifter her på bloggen og flere av forslagene min her finner du oppskrift på i boken min FermentertMat og drikke og i snopeboken min, som du kan kjøpe her på siden min, hos Duggurd, Naturlig Liv og hos Røtter i Oslo
Kurset består av foredrag om optimal ernæring, gjennomgang av viktige nøkkelfaktorer i kostholdet mitt, som mengder med kraftbasert mat, spise hele dyret, godt kvalitetsfett og fermentertmat og drikke
Jeg lager Injera, som er det etiopiske "nasjonalbrødet", oppskriften på Injera finner du i boken min Fermentertmat og drikke som du kan kjøpe her på siden min
Avkjøl og oppbevar i en glasskrukke eller boks - ikke plast for da blir de seige. Og ja, det er mattradisjonersom har fulgt oss i flere år, men at vi spiser mer frø- og mel mat nå en vi gjorde den gangen
žLekk tarm gjør at man blir mer utsatt for alle typer sykdommer og Sarah Ballantyne, PhD og forfatter av boken The Paleo Approach sier at en lekk tarm er nødvendig for at en autoimmun sykdom skal utvikle seg
Det jeg vet, er at D-vitaminnivået mitt normaliserte seg etter at jeg hadde tatt fermentert fiskeleverolje ganske uregelmessig i omtrent tre måneder bare, og alle andre næringsmangler er også nesten bra igjen
Boken inneholder en rekke spennende oppskrifter sorter etter hvilken type grønnsak som er hovedingrediensen, noe som gjør det lett å finne oppskrifter basert på hvilke råvarer du har tilgjengelig
Det finnes et vell av fermentertmat fra alle verdenshjørner, og i denne boken finner du oppskrifter på fermentertmat og drikke som jeg har i mitt hjem i tillegg til fakta om melkesyregjæring, samt mange tips og triks
fra surkål eller andre fermenterte grønnsaker, kombucha, vannkefir, melkekefir el. Til vanlig vil jeg si at mat og noen få, helt naturlige kosttilskudd er det beste for alle, men har sykdommen brutt ut kan det være man må ty til flere ting for å lindre symptomer, smerter og at det utvikler seg enda mer
Den forskningen jeg har tilgang på somomhandler gluten, fermentering og cøliaki er referert til flere steder i bloggen min og i min første bokomfermentertmat og drikke