Et enkelt og godt tilbehør, som passer til det meste av kjøtt og fiskeretter… Supert alternativ til potetmos, sammen med pølser, eller til Shepherd’s pie
Da jeg gikk skikkelig i tenkeboksen husket jeg at rotgrønnsaker Julienne hadde jeg prøvd før med hell, og at blomkålpure smakte godt til fisk ved en annen anledning
Blomkålpuré er i mange tilfeller en fin erstatning for potetmos. Med kremost i stedet for fløte og smør blir den også magrere og har mindre karbohydrater enn poetmos, for de som tenker på sånt
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Stek kjøttet med fettsiden ned til det begynner å sive blod ut av kjøttet
Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rogn av torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetning og er røket på tradisjonelt vis, med røkekammer og treflis
. Er det ikke rart. Plutselig slår det en at kveldene er blitt mørkere. Det er definitivt høst. Overgangen fra lyse til mørke kvelder skjer så gradvis at vi nesten ikke enser det
Denne oppskriften må du bare prøve. Den er inspirert av en kanadisk oppskrift jeg kom over, men jeg synes den ble for kjedelig, så jeg tilrettela den for min gane
Det er utrolig hvor mye litt blomkålpuré kan tilføre en rett. I dag kom mennene hjem men en fin torsk, og de hadde et sterkt ønske om trukket torsk med bacon til middag
Rull biffene sammen med rullader, og fest dem sammen med en grillpinne eller tannpirkere uten smak. . Har du problemer med å venne deg til overgangen fra sommertid til vintertid