Disse er glutenfrie, laktosefrie og uten egg. Denne gangen har jeg lagd kanelboller. #glutenfri #kanelboller #boller #laktosefri #melkefri #bakverk #boller 3 dl l
Smelt smøret i en kjele og tilsett melken. Hell i resten av melkeblandingen. 1Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett. 1perlesukkerSlik gjør du detDenne oppskriften på hjemmelagde kanelboller gir ca
Jeg tror alles favorittdel når det gjelder kanelboller er midten. Ofte når man lager kanelboller kan den ytterste delen bli litt hard og tørr, men hvis du lager bollene i form, er ikke dette noe problem lenger
Nå over til dagens oppskrift, som er en kanelboller som er krydret opp med kardemomme, og i stedet for å bare bruke vanlig sukker, har jeg også brukt brunt sukker
Fremgangsmåte Varm melken opp til fingervarmt og ha i en bolle med resten av ingrediensene. Sunnere kanelboller 2016-09-04 19. Lagre oppskrift Skriv ut Boller ca 950 g mel (200 g rugmel, 300 g havremel, 450 g hvetemel) 5 dl ekstra lettmelk 1/2 pose tørrgjær 1 ts kardemomme en kype salt 80 g sukker 50 g sukrin gold 80 g mykt smør
Disse kanelsnurrene inneholder ikke sukker, bidrar med mer fiber og næringsstoffer, sammenlignet med kanelboller laget av hvitt hvetemel, samt at de har en høyere andel protein pga havregryn og kesam
Pynt med glasur eller spis de uten, det er godt begge deler. En ny variant av de gode fullkornsbollene måtte jo testes ut, og denne gangen ble det kanelboller