Cider kan erstattes med hvitvin eller vann og litt sitronsaft. Hell over fløte og cider. Finhakk chili. Blåskjell er egentlig veldig billig mat -og noe av det beste som finnes
Når dette er blankt, ha i skjellene og hvitvin. Rist litt på kjelen underveis Deretter fisker du skjellene opp med en hullsleiv, sper med fløte og krydrer med salt og pepper
Server blåskjellsuppen med focaccia, aioli og iskald hvitvin. Ha i løk, chili og hvitløk. FløteFriskchiliSitron2 dl hvitvinKorianderSalt og pepper1/2 rødløk1 fedd hvitløkVask og skyll skjellene. Ha i blåskjell, urter, saften av 1 sitron, hvitvin og nok fløte. 2 dl hvitvin
Tilsett timian, hvitvin, hvitvinsedikk, vann, løk, hvitløk, chili, gulrot og sellerirot. Hvitvinen kan byttes ut med eplejuice, hvis du ikke vil bruke vin i maten
Hvitvinsdampedeblåskjell. Ønsker du en rundere smak og fyldigere konsistens tilsetter du nå fløten. Tilsett hvitløk, chili, ingefær, og halvparten av persillen
Så har man i salt, krydder, fløte og vin, og lar det koke opp. Rens og del all løken opp i biter, de trenger ikke være så små biter, vil du bruke fersk chili deler du den også, og surr alt i en stor panne med smør
Det er ikke lett å stå i mot fristelsen som ferske blåskjell på denne tiden av året. men det var selvsagt før de møtte sine venner hvitvin og fløte - i sausen