Jeg startet mandagen med en kjempegod smoothie med bringebær, blåbær og banan. skrell bananen, vask bærene og bland alt sammen med en mikser eller blender og hell oppi glass
Hos oss er det vinterferie og idag hadde vi planlagt å dra til Ado bassenget for å bade, og siden ingen orket å spise så mye på morningen ble det en smoothie til frokost
Det begynte først for fire år siden, da jeg lagde meg min egen mandeldrikk etter besøk i USA, hvor nøttedrikker var først og fremst populært på grunn av helse og miljø, men som har blitt veldig vanlig å bruke i dag fordi de aller fleste foretrekker smaken, spesielt i kaffe, te eller smoothies
Jeg fortsetter jakten etter gode ogenergigivende smoothier. Dagens smoothie er en enkel og god variant som gir deg både en god mengde proteiner, sunt fett og noe karbohydrater, i tillegg til boosten av råkakao
Råkakao, hampfrøprotein og avokado. På 1,2,3. Med en håndfull spinatblader, sammen med 2 dl Mandelmelk, 1 avokado, 1-2dl vann, 1 toppet ss med råkakao, 1-4 ss hampfrøprotein (mengde avgjøres av hvor grønn og hvor mye protein du vil ha i smoothien) og 1 liten teskje honning, har du en grønn energi boost og et fullverdig måltid
ta litt mellom fingrene, form til en liten kule og smak på blandinga. Tilsett coocsa til slutt og form til tre energibarer med hendene, eg toppa også med litt usalta cashewnøtter
Ferskpressa juice av grønne epler, agurk, ingefær, stangselleri og lime. Frisk. Denne må smakes. Litt skarp i smaken pga ingefær, om du ikke liker at det er så sterkt bruker du litt mindre ingefær
Jeg skal ikke skryte på meg og si at det er verdens beste suppe, men den er sunn og god. Du kan også tilsette litt mer proteiner ved å bytte ut potetene med en boks avrente kikerter eller hvite bønner
Ostekake på glass lager du på noen få minutter og kan derfor forberedes selv om gjestene har kommet. mai, men husk at denne desserten er superaktuell for hele våren og sommeren også
Ostekake er blant de mest populære kakene på Det søte liv, og det er tydelig at dette er en kake mange tyr til når de skal bake til flere ulike anledninger
Gjestene regelrett elsket smaken av, og ikke minst, det lekre utseendet på desserten. En nydelig frisk sommerdessert som er enkel å lage, og imponerende å servere
♥ De er enkle og raske å smette sammen, og er supre å ha med på tur. I dag kommer som lovet litt flere bilder + fremgangsmåte på hvordan jeg laget disse dessertene til påske
De er også helt perfekte å ta med seg på tur, for det er mye energi i hvert kjeks. Både for min egen del (jeg elsker kjeks), min datter sin del (hun elsker å slikke på slikkepotter og boller), og for strikkemaskindamene sin del (det må vel være godt å ha noe å spise på, når man skal strikke en hel dag
Melis Ha vann og gelat. Sukkerbunn fult med et lag vaniljekrem med krem, jordbær og bringebær og et lag med vaniljekrem med krem ogskogsbær- Kaken er trukket med v
Sprid utöver solroskärnor/solsikkefrø og pumpakärnor/gresskarkjerner på en bakplåt. Disse barene (eller kulene om du heller vil ha de runde) er et perfekt mellanmål når man er som mest hungrig/sulten innan middag, eller kanskje innan man skal på trening
Disse kan du gjerne lage på forhånd og sette glassene i kjøleskapet, gjerne med plastikk over så desserten ikke trekker til seg andre smaker fra ting du har i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.