Når pinnekjøttet er nesten ferdigtrekt i vatnet, steiker dei det litt i løk- og smørblandinga – og serverer pinnekjøttet med poteter og tradisjonelt følgje
I dag har vi en 8 års jubilant her i huset – hvor blir egentlig årene av Siden vi akkurat er kommet hjem fra en uke på Gran Canaria så blir ikke barneselskapet før neste fredag
---. ---. ---. ---. Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Surr løk og purre i olje i 3-4 minutter. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Derfor ble det nesten vanlige vafler, med fullkorns hvetemel, sukrin, Berit Nordstrand sitt raps/kokos smør, rømme, melk, egg og masse deilig kardemomme
-). Lurte på om hva jeg skulle lage lage av nye kakesorter til jul i år. Mens jeg lurte på det laget jeg meg en kopp te, og fant en pakke gingersnaps fra Marks &Spencers som jeg hadde med hjem fra siste Londontur med tenåringen
Bambusdamperen har to rom,du setter den i en wok-panne e. Jeg brettet dampe-brødene i to og la i kylling og grønnsaker, dyppet i kraften og koste meg virkelig
Den norske Biscaya-bacalaoen er meir inspirert av fårikål-prinsippet. Spanjolar og portugisarar strøymde til norske hamner for å frakte med seg denne vedunderlege handelsvara sørover, til katolske samfunn der fastetida – og fråværet av kjøtt – opna eit enormt behov for slik andevendeleg fiskevare med nesten evig levetid i tørka tilstand
250 - 300 gr smør. Legg på et lokk og la blåskjellene få dampe i 5 - 7 minutter. 250 - 300 gr smør. Det er ikke lett å gjenskape et nydelig måltid man har spist ute på restaurant selv om man får oppskriften, men man kan alltids prøve
Endelig kan vi også lage oreo-kaker, uten gluten og melk. I hvert fall nesten. Denne kjeksen kjøper jeg på den store coop-butikken i byen, men FreeFrom ser jeg nå i stadig flere butikker (bl
Avkjøl kjøtt- og grønnsaksblandingen. Vårruller med and1 andebryst/ eller kylling/ svinekjøtt1 revet gulrot½ finhakket gul løk 1 bok choi eller 4 blad kinakål 2 cm finhakket rød chili 1 ss hakket koriander 1 båt finhakket hvitløk 2 ts fiskesaus 2 ts soyasaus 8-12 blad filodeig (ca 25X25 cm) Slik gjør du. 8-12 blad filodeig
La koke to-tre minutter på svak varme. Spar noen til topp-pynt. Stek i ovn på 230 grader 8-10 minutter, senk temperaturen til 180 grader og stek videre 2-3 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.