Nesten thai?
Livelaga
Livelaga
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 andebryst
  • 1 revet gulrot
  • ½ finhakket gul løk
  • 1 bok choi
  • 4 blad kinakål
  • 2 cm finhakket rød chili
  • 1 ss hakket koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ts fiskesaus
  • 2 ts soyasaus
  • 8-12 blad filodeig
  • 1 ss fiskesaus
  • 1 ss limesaft
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ts finhakket rød chili
  • 1 ts hakket ingefær
  • 500 g laksefilet
  • 2 vårløk
  • 1 ts revet ingefær
  • 1 båt hakket hvitløk
  • ½ hakket rød chili
  • 2 ss koriander
  • eller persille
  • 1 ss potetmel
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss fiskesaus
  • ½ granateple
  • 3 ss
  • 1 ss fiskesaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss flytende honning
  • 2 kg kylling
  • 2 ts salt
  • 500 g kyllingkjøttdeig
  • 4 ss
  • 1 ts kardemomme
  • ½ rødløk
  • 2 ss frisk kjørvel
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts fiskesaus
  • 2 ss potetmel
  • 2 ss smør
  • 2 ss flytende honning
  • 2 ss soyasaus

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.