Jeg flytter deigen over ien bakebolle og jobber restenav melet inn, dette kan være litt varmt så jeg tar gjerne på meg noen latekshansker når jeg jobber meddeigen, så jeg ikkebrenner meg altfor mye
Jeg ønsker å rette en takk tilmin samboers datter MaleneMartinsen, som har redigertbloggenmin så den har fått en super flott designog jeg har fått låne kameraet hennes så jeg får tatt mye bedre bilder
Oppskriften fant jeg i bladet Vårens Mat utgittav Allers, et blad jeg kjøpte nettopp fordi jeg så de hadde oppskriftermed rabarbra, noe som jeg finneliteav rundt forbi
Jeg skulle lage eplesyltetøy for første ganguten å ane hvordan jeg skulle gjøre det, så jeg kokteeplenepå samme måte som poteter ved å dekkealle eplebitenemed vann
(Snakk meden mor eller bestemor dersom du ikkeforstår de har garantert skoldet noen mandler tilmarsipanog kransekake) Legg de skoldede mandlenepå et tørkepapirog forsøk å trekke det du kan av fukt ut avmandlene
Legg overlårenepåentallerkenmedskinnsiden opp og strø over salt og pepper. når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppioverlårenemedskinnsiden ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.