I år innledes julestria med ekte gingersnaps på 30 minutter! Deilige seigsprøe og krakkelerte småkaker med en herlig kryddersmak av ingefær og kanel.
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 gram hvetemel
  • 200 gram vanlig sukker
  • 85 gram mørk sirup
  • 110 gram mykt smør
  • 170 gram
  • 60 gram rapsolje
  • 1 stort egg
  • 1 ss ingefær
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts natron
  • 60 gram sukker
  • 2 ts kanel
  • 1. Sett ovnen på
  • 9. Sett kakene på bakepapirkledd plate ( ikke smurt) med god avstand, de blir tre ganger så store

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.