Bacalao (nesten) frå Biscayabukta
Far min sitt kjøkken
Far min sitt kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 gram klippfisk (helst utan skinn og bein)
  • 12 mellomstore poteter, gjerne mandelpotet
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 3 store løk
  • 5-6 båtar kvitløk
  • 1 rød chili
  • 2-3 store skeier tomatpuré
  • 2 boksar tomat (a 400 gram)
  • 4 store skeier svarte (eller grønne) oliven
  • 2 desiliter god olivenolje (treng ikkje vere extra virgen, men må vere av god kvalitet)
  • Salt og peppar
  • Ein neve flatpersille

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.