Heisann håper det står bra til og at dere har hatt en fin påske. I går lagde jeg en kjempegod suppe med vårlige grønnsaker, umder finner dere oppskriften ->
Og det å bruke opp rester fra fryseren,før de nye popper opp. (Bruk en tynn strikkepinn hvis du ikke har kakenål) Her kommer det også litt an på om man bruker frossen eller fersk rabarbra
I år satt våren langt inne, men den som venter på noe godt…Og mens vi venter på at siste rest av snø skal smelte kan vi kose oss med denne vårlige retten og drømme om sommer og sol
Les nedenfor hvordan du blir med og når og hvordan vinnerne annonseres. Den består av za’atar (zahter på tyrkisk), en fragrant villurt med mild smak et sted mellom timian og oregano, og sesamfrø
Cabrito er helstekt kidd stekt med paprika, og gjerne servert med sautert potetmos og deilige lett bitre, mørkegrønne blader fra turnips (mangold) servert i litt innkokt fløte med gylne snitter ristet brød
) Nanbrødet skal sies blir jo aldri like godt hjemme som på restaurant siden de baker det i steinovn, bortsett fra at denne gangen så fikk endelig nanbrødet mitt den etterlengtede skorpen og nydelige smaken som man får ved å steke nanbrødet på denne måten
Jeg plukket med meg ferdig marinerte grillskiver av lam fra den lokale nærbutikken, enkelt og greit. Serverte lammet med en herlig, vårlig pastasalat med pesto, salat, frukt og bær ♫♪
Hvert andre minutt rører du kraftig i polentaen og skraper ned fra sidene i kjelen. God morgen, så deilig i dag skinner solen og det kjenness ut som det skal bli en varmere dag enn foregående dager
Gleder meg til å høre fra dere underveis, enten via blogg, facebook eller instagram. Her vil jeg også trekke en vinner av min nye bok, «Rawfood» – kun for deg som deltar på instagram
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.