Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Full av deilig smak av ost, urter og hvitløk og helt nydelig å se på. Denne ukens oppskrift er fra dyktige Amanda, som er en australsk/italiensk kokk med bloggen Chew town
Så snart solen titter frem og det har blitt noenlunde akseptabel temperatur, så griller vi. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Terje, som har bloggen Nettbakeren, er en av mine favorittbakere. Han har ikke bare helt fantastiske oppskrifter, men han er også både positiv og dyktig, og så baker han med hjertet
Det er rabarbratid, og akkurat nå smaker de nye stilkene aller best. Kok opp vann og ha i tagatessen. Rabarbra er ikke så sunt i store mengder, men litt nå i høysesongen må en vel kunne unne seg
Ikkje fordi eg ikkje unnar dei rabarbra om våren, men fordi eg ogfotograf Marius skal ta rabarbrabilete til Digg-kokeboka neste veke, og då treng me alt me har av rabarbra
Det er en viktig del av den norske arven og historien vår. Den fortjener å bli tatt vare på – av respekt for Helena Matea, mormor og alle de andre bakstekvinnene som har stått på lenge før oss
Heisann håper det står bra til og at dere har hatt en fin påske. I går lagde jeg en kjempegod suppe med vårlige grønnsaker, umder finner dere oppskriften ->
Rabarbra - ananas og kokosmarengs i skjønn forening. røres luftig og hvitt. RABARBRA- OG ANANASKOMPOTT. dette blandes inn og røres til deigen er glatt og fin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.