Denne retten ble egentlig formet etter "man tager hva man haver"-prinsippet. Jeg ville ha noe med ost, noe med indiske krydder, uten at det skulle ta altfor lang tid(jeg var sulten
De mest populære oppskriftene for 2015 er nå klare. Tenk at matbloggen har hatt 939 967 unike sidevisninger og langt over en million sideklikk (1 077 634)
Disse rundstykkene er perfekte som klassiske kuvertbrød, men fungerer også utmerket som burgerbrød. Hvis du med vilje baker litt for mange, er de også glimrende til strandturen eller pikniken dagen etter, og vil helt sikkert gjøre suksess i matboksen
15. 02. 2015. Pasjonsfruktmousse i sjokoladeskål. Begynn med å lage sjokoladeskålene. De kan gjerne lages et par dager i forveien og oppbevares i kjøleskap til desserten skal serveres
En mini-treetasjers bryllupskakeDet verste jeg vet er når jeg på restaurant bestiller tiramisu til dessert, og får tørr sukkerbunn med bittelitt krem uten det spor smak av verken kaffe eller likør
Så da fikk "mænna" viljen sin da. Ferden har gått videre til Ålesund, en kystby på Sunnmøre. Vi har rom på Rica Hotel Scandinavie, mitt i hjertet av Ålesund
Rosmarin og lime er en flott smaks-kombinasjon. Også litt hvitløk da selvsagt. Med vilje, valgte jeg tørket rosmarin, for jeg ville ha sprøheten den gir skinnet
Å legge om kosthold og livsstil er ikke enkelt. Nå når vi har startet på et nytt år, er det mange som har satt seg som mål både å begynne å trene mer, og å endre på kostholdet
Hei dere. Ny uke, ny kjøttfri mandag. Dette er en rett mange av dere kjenner igjen fra før, men jeg tenkte å gi den en velfortjent reprise nå som skogen er full av deilige blåbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.