Og har du noen til overs kan de enkelt fryses ned å spises en annen dag. Horn kan man fylle med alt mulig godt, søtt eller salt, og faller som regel i smak hos de aller fleste
Tilsett salt og sukker. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
og oppskriften tenkte jeg at jeg ville dele med dere. Lykke til. I går bakte jeg noen luftige horn. før jeg penslet de med egg og strødde valmuefrø over
Så kjæresten var meget heldig han våknet til nystekte horn med ost og skinke. I går så fikk jeg så utrolig lyst på horn med ost og skinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake horn med ost og skinke
Hornene bakes ofte her i huset, og deigen kan også brukes både til annen gjærbakst som f. Jeg blandet det tørre først, før jeg tilsatte det smeltede smøret, den lunkne melka og eggene
Om jeg får si det selv som ble dette noe av det bedre jeg har fått til med gjærbakst, og det tror jeg det var stor enighet i siden halvparten av hornene med fyll var borte før jeg rakk og ta bilder tilbloggen
Legg de små hornene på bakepapirkledd bakeplate og sett de lunt til etterheving i ca. Rør ut gjæren i melk/fløte, tilsett eggeplommer, salt, sukker og nesten alt melet
La köksmaskinen gå til du har en fin og smidig deig som ikke kladder på hendene. OK, jeg har kanskje blivit en smule bortskämt med sol og sommer de siste veckorna/ukene, så sånn egentlig var det vel ok med litt regn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.