Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Dagens middagstips er en skikkelig lørdagsmiddag som akkurat gikk ned på høykant her i huset
slik at kyllingen får stå i marinaden natten over. Ha i kyllingen med marinade og alt. 2-3 store kyllingfileter. Del hver kyllingfilet i 4-5 biter og legg i marinaden. 2-3 store kyllingfileter
Vi er veldig glad i kylling, og lager mye kyllingmiddager her hjemme. Her er det egentlig bare å bruke de grønnsakene du har liggende, og kyllingen kan gjerne byttes ut med kjøtt
I denne retten kan du bytte ut kyllingen med scampi. 4 Kyllingfileter2 ss olje1 stor løk2 strå sitrongress finhakket (de på glass funker helt fint)2 ferske røde chili uten frø /chili paste3 cm fersk ingefærrot1 ss malt cumin1 ss malt koriander2 ss thailandsk fiskesaus (Nam pla, brukes i stedet for salt i thai-mat)1 boks kokosmelk1 dl finhakket ristede cashewnøtter1 boks med grovhakkede tomaterSaften av en halv limeFrisk koriander. Del kyllingfileen i strimler og brun de på god varme i en stekepanneHa kyllingen over i gryten og la de småkoke i 5 minutterSmak til med evt mer limesaft, salt, pepper og evt chilipasteTlsett nøtter og strø over hakket koriander før servering. 4 Kyllingfileter
Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge. Grekerne bruker som oftest lammekjøtt, men her til lands er det nok malt kjøttdeig fra okse som er mest brukt
Finhakk løken og skjær kyllingen i strimler. Ha i kyllingen og la den surre i noen minutter. Legg brokkolibukettene i en ildfast form og hell over kyllingsausen
Kylling Satay er nasjonalretten i Indonesia og lages i flere varianter i Asia. Kylling satay. Den ene legger du til side, den andre gnit du kylling spydene inn med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.