Og mye av maten vår inneholder dette - uten at vi er klar over det selv. - Desiree. Dette er et tema som fikk stor oppmerksomhet på bloggen min over nyttår
Ei av døtrene og jeg slo oss løs over grytene. Det skulle være tre retter, det skulle være lettvint, vi ville tenke sommerlig, det skulle spises ute og de tre rettene måtte utfylle hverandre
Jaja, jeg kan prate i evig tid, men det var jo kyllingmiddagen jeg skulle legge ut. Jeg elsker å stå på kjøkkenet mitt, og selv om jeg skulle hatt dobbelt så stort kjøkken er det mye kjærlighet på kjøkkenet her hos oss
Med glasur blir de dobbelt så gode Jeg lagde en topping av mager kesam, kakaopulver, sukrinmelis sjokolade casein-proteinpulver, kokosmasse og kokosessens
Det er evig nok pizzafyll til to flortynne italiensk-lignende pizzabunner. Barna mine synes ikke det minst om denvarianten, men peiser jeg på med pølser og paprika, ja, da blir jeg fullstendighensatt til lett intrikate jentebursdager, tuperte og himmelhøye pannelugger- og Don Johnson
grovkornet sennep og svensk hjemmebakt tunnbrød setter prikken over i-en. Tilberedningsmåtene for de tradisjonelle julerettene er et evigtilbakevendende tema, og det bør det også være
Jeg har alltid sett på brød og bollebakst som en sånn evig umulig greie som bare alle andre superflinke bakebloggere får til, men etter jeg lærte meg at å elte brød tar tid, og at salt er ganske viktig så har det iallefall gått litt bedre
Mos først med en stavmikser, bruk deretter enel-visp og pisk til en luftig masse. Protein-ispinner. Det kunne egentlig ikke ha passet bedre, for jeg tråkket selvfølgelig i hundebajs i helgen med de gamle og sliter litt med å få bort alt – dessuten var de ganske modne for de evige joggeskomarker
desember - Julesandwich nr. Du trenger et krumkakejern, men dette koster bare noen hundrelapper i butikken og varer eviglenge så lenge du rengjør det skikkelig
-) Ikke bruk varmluft det tørker ut kransekakene. Ingenkommentarer. Jammen har jeg laget mange kransekaker opp i gjennomtidene, selv om de siste ti årene har jeg ikke tenkt på å lage en gang, så ting går i perioder
Forrige veke når eg skulle til Bergen, hadde eg ei hylle i kjøleskapet som måtte tømmast, og ut fra dei ingrediensene som låg der lagde enden beste lunsjsalaten på evig lang tid -
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.