Jeg har i grunn brukt rester av forrige salat jeg lagde. * Gult epleJeg har surret pesto smør i pastaen når den var varm og helte hele sullamitten oppi bollen med grønnsaker og blandet alt sammen godt
Jeg har spist og drukket godt, bada, lest en bunke bøker (anbefalinger kommer mulig i et senere blogginnlegg), brukt tid med venner og familie og i det store og hele kost meg i bøtter og spann
Det som gjør denne salaten spesiell god, er dressingen, den er selve prikken over ien. Begynn med det sure når du skal lage dressingen, og ta i resten etter hvert
Det smakte nydelig. Jeg smakte en herlig salat i klubb sist, den var laget fra Trines kokebok ( trinesmatblogg) en forskjell fra Trines salatog den jeg fikk i klubb, var at nektarin var byttet ut med pære
Det minnet meg om at jeg hadde klar en oppskrift på pastamedspekeskinke til bloggen. Var forleden innom Søstrene Karlsens utsalg på Solsiden og fikk med meg noen skiver førsteklasses parmaskinke
Bland pastaog pestoen. Ha over mer rucola og parmesan, server. Kok pasta i lettsaltet vann. Pastamed rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
Krydre godt med salt og pepper og vend det hele godt sammen. I går lagde jeg en deilig plantebasert salat, som er et fullverdig måltid siden den inneholder både linser og valnøtter, under finner dere oppskriften ->
Nå når det går mot høst er det flust opp av lekre godsaker på torg og i butikk, så la deg friste, lag salat til middag eller lunsj, eller hva med en god salat i matboksen
Server denne enkle, men utrolig gode gryta sammen med kokt fullkornsris pg litt frisk salat. Så jeg fant ut at jeg kunne prøve å tilnærme meg smakene med ferske råvarer Dette ble jo myyyye bedre også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.