58 dager
igjen til min maratondebut, og i dag greide jeg i det minste å komme meg både opp og ut, uten å sovne av og du så deilig når man først er i gang, morgenspring er virkelig en superdeilig finfin ting, måtte det bare bli en god og vedvarende vane
Tilsett så kyllingen med salt og pepper oglitt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Som du igjen smaker til med salt og pepper. Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gilde har kommet med nå
Som mellomlegg bruker jeg squash. Enkelt og greit. Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater. Koker så opp 1/2 beger creme fresh og rører inn revet ost oglitt fløte. Legg lagvia og stek i ovnen i ca 25 min på 180'C
Dette er en kjempegod og enkel middag somogså metter godt. Legg den så i en kasserolle fylt med vann oglitt maldon salt og kok blomkålhode mørt (sjekk med feks en gaffel)
Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året. Salma laks smaker nydelig sammen med avokado, mango og ristede sesamfrø
Vil du ha kjøtt til er det lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt. Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker
Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
Kikert snacks kan du spise med god samvittighet da de er svært rike på mange næringsstoffer som folat, kopper, fosfor, jern og magnesium for å nevne noen
1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.