Her kommer dagens middagstips. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket rødløk og paprika
Baconsurret kylling med mozzarella og avokadosalat. Dagens (lavkarbo) middagstips. Surr bacon rundt hver kylling filet og stek på middelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktig innimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
Er det noe dere bør prøve er det søtpotetsuppe, for gurimalla så godt det er. Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Jeg har nå klar kyllingen, to finhakkede paprika, litt chilli og litt mer krydder. 2 bk (800ml) kokkosmelk6 dl kyllingkraft2-3 ss østersaus2-3 finhakkede gulrøtter2-3 finhakkede rødløk (små)Østersaus er noen jeg bruker mye i asiatisk matlagning og det smaker i motsetning til fiskesaus mye mildere og søtere. Kyllingen er marinert i skallet og saften av en vasket lime i 10-15 min. 6 dl kyllingkraft
Idag har vi kyllingstroganoff til middag. Tilsett kylling og stek til den får farge. #stroganoff #kylling #kyllingstroganoff #middag #godt #raskt #enkelt #helg #fredag #påske #matblogg
Kylling & ris. ♥ 2 porsjoner, ris ♥ 2-3 kyllingfileter ♥ 1 ss creme fraiche ♥ Sitron saft (2 båter) ♥ ''Kebab-krydder'' Se bilde ♥ 1/2 dl vann Slik gjør du. - Skjær 2-3 kyllingfileter i terninger, stek til kyllingen er gjennomstekt
deilig pastarett med tagliatelle, kylling, asparges og tomat. Deretter rørte jeg inn philadelphiaen og vann og lot dette trekke imens jeg brunet kyllingfiletene i biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.