er den samme jeg bruker i kakekrigen i kveld. Ha i surmelk og creme fraiche, til sist har du i kaffe. En god sjokoladekakebunn, sammen med sitronkake og bringebærfromasj
Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri. Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt
Hei og hopp. Her er dagens lunsjtips. Salat, tomat, løk og paprika. Stek kylling i tacokrydder, smør lomper med philadelphiaost og fyll på med resten av godsakene
Eller om du tilsetter kraft fra viltmat sammen med fløten og einebær, voila viltsaus. Så finner jeg fram kjøttdeigblandingen fra kjøleskapet, for nå skal kjøttkakene stekes
Ta kjelen fra varmen. Epler er en av de beste råvarene, og eplepai er noe av det beste jeg vet. Oppskriften er fra Nicolas Vahé som har utrolig mange deilige gourmetprodukter
Enkelt og greit. Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater. Koker så opp 1/2 beger creme fresh og rører inn revet ost og litt fløte. Legg lagvia og stek i ovnen i ca 25 min på 180'C
Skjær eller plukk av grønne blader fra blomkålen og skyll den i kaldt vann. Det er jo så masse god blomkål i butikkene nå og da passer det fint med en blomkålrett
Jeg har lenge hatt lyst til å prøve speltlompelasagne fra lindastuhaug. blogg. Jeg burde krydret det sausen mer for det smakte ikke så mye, men bortsett fra det ble den ganske bra
Så fjerner du skallet fra avokadoen og tar bort stenen og skjærer avokadoen i skiver. Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker. Vil du ha kjøtt til er det lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt
Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.