Jeg har ungarsk familie og vi spiser alltid dette når vi er på ferie der nede. Langos ble jeg for første gang kjent med i Ungarn for 10 år siden, og det har siden den gang vært en av mine største favoritter der nede når jeg vil ha noe kjapp,enkel,billig og deilig mat
Langos ble jeg for første gang kjent med i Ungarn for 10 år siden, og det har siden den gang vært en av mine største favoritter der nede når jeg vil ha noe kjapp,enkel,billig og deilig mat
(4-6 pers. )1 kg oksekjøtt i store terninger2 store løk, skivede4-5 hakkede hvitløksfedd1 ss hvetemel1 ss paprikapulver6 dl kraft/buljong1 boks hermetiske hakkede tomater2 ss tomatpurésalt/pepper2 røde paprika i biter6 store poteter, delt i biter1½ dl seterrømmeBrun kjøttet
Poteter er min last. Jeg liker dem på alle tenkelige måter. Bakt, kokt, most eller fritert. I love them. Og putter du dem i en form med fløte, smør, parmesan og bacon blir jeg ekstra lykkelig
Fylt paprika med sprøstekt Ungarsk pølse eller chorizo. Det fine med å lage tacokrydderet selv er at det både er enkelt, raskt og at du unngår unødvendige og overdreven bruk av ingredienser som f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.