Ungarsk Langos – enkelt og knallgodt
Spiselise
Spiselise
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,5-2 timer) Riv av en klump på størrelse med en bolle og klem den ut med fingrene med litt mel under til den er ca 1/2 cm i tykkelse i kantene og litt tynnere i midten. Form den som en runding eller oval. Du kan lage de små eller store. Ha olje i en panne eller gryte, minst 5 cm dypt, varm oljen til 180-190 grader Legg deigen forsiktig oppi den varme oljen, la steke til den er gyldenbrun og fin under, ca 2 minutter, snu og stek på andre siden. La oljen få renne av litt over pannen før du legger langosen over på en rist kledd med kjøkkenpapir. La den renne av seg et par minutter Smør rømme over den ene siden og ha over revet ost, klar til servering. Spises med fingrene, riv av deilige biter og nyt ?

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.