Min mors kålruletter er ett godt barndomsminne. Mors kålruletter blir laget med hodekål, trekt i kraft og servert med frikassesaus, kokte poteter og gulrøtter
Hva med disse smakfulle tyrkiske kjøttbollene. Lyst på noe godt til lørdagskvelden. Denne retten er definitivt noe av det bedre man kan lage en lørdagskveld, og får den tradisjonelle tacoen til å virke ganske så middelmådig
Dette er en super enkel, men smakfull måte å lage tyrkisk kebab på. Kjøttdeig blandes med spisskummen, finhakket paprika, rødløk, chili og hvitløk og stekes på langpanne i ovnen
Jeg elsker å kombinere det søte med det salte. D. Marengs. 8 eggehviter. 1 pk melis (500gr). 1/4 ts salt. Hell alle ingrediensene i mixeren og la den stå å gå til dette har blitt en stivpisket marengs som ikke siger sammen i bollen
I mine øyne er imidlertid både den tyrkiske og den arabiske varianten bedre. I denne oppskriften har jeg også tilsatt både tyrkisk chilipaste (acı biber salçası) og tyrkiske chiliflak (pul biber)
Her om dagen så jeg noen som hadde lagt bilde av kålruletter, og det så aldeles NYDELIG ut. Det er litt arbeid å lage kålruletter men du hendelse så godt det er når det er ferdig
Vi spiste grillede lammekoteletter, lammeskank, seabass med spinat og hollandaise (bedre saus til fisk skal man lete lenge etter), bouillabaisse, hummer og vi prøvde flere typiske tyrkiske retter som var super gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.