Kebab er en tyrkisk matrett som betyr grillet kjøtt. Denne versjonen er ganske ulik den kebaben som finnes i dagens kebab-sjappermed usunn kebabdressing pakket inn i loffebrød
Server kebab på seng av salat og godt toppet medtzatziki og med dryss av hakket persille. For å lage tzatziki, starter du med å skrelle agurken med en ostehøvel
Jo da imporviserer man og lager herlig Gresk kebab. Grønnsakene kuttes opp i passende biter og surres møre i margarin eller olje, med litt salt og pepper
Pide er kanskje mest kjent som tyrkisk pizza, formet litt som et vikingskip. Og det er sistnevnte variant vi snakker om i dag, med en aldri så liten vri fra undertegnede som har toppet det hele med za’atar der tyrkerne bruker sesamfrø, nigellafrø eller bare pensler litt mykt smør på
Jeg brukte og kjøttdeig, også her medkebabkrydder som jeg kjøpre på asiatisk butikk. Smaken var god på begge to, og den med bakepulver kan være fin å bruke til gyros e
Hva med disse smakfulle tyrkiske kjøttbollene. Bland sammen med kjøttdeigen i en bolle, og bland godt. La deigen stå og trekke til seg smak, mens du heller starter på den kremede tomatsausen
Dette hadde jeg i en skål og startet med å presse hvitløk. Så enkelt er det å lage en Tzatziki dere. Server med fløtegratinerete poteter eller en enkel og frisk salat
The post Shish kebabmed tabouleh, hummus og hjemmelaget pita appeared first on. så derfor… Glem den usunne møkkakebaben på gatehjørnet, dra heller hjem og smell sammen dette
Jeg elsker å kombinere det søte med det salte. 1 pose Tyrkisk Pepper (denne hakker du i stykker til små biter, legg de i en pose og slå de i stykker). 1 pose Tyrkisk Pepper (denne hakker du i stykker til små biter, legg de i en pose og slå de i stykker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.