Valget falt på en versjon av Singapore pepper crab. Ta den grovknuste pepperen og rist i en varm panne, tilsett smør eller olje og fres krabbeklørene i blandingen
Oppskriften gir ca 30 marengstopper. . For første gang har jeg laget marengs, etter alle skrekkhistorier jeg har hørt om marengs og alt som kan gå galt så må jeg inrømme at jeg grudde for å prøve
Supergodt som ingrediens i Peppersaus. Har nå lagd denne peppersausen mange ganger, og den faller alltid i smak, og krever ingen avanserte ingredienser, så man har som regel det man trenger i huset
Del sopp og stek den gylden i stekepannen, tilsett finhakket hvitløk og rosa pepper, la det surre et par minutter, hell over litt buljong, kok opp og hell innholdet i stekepannen over i en gryte
Sammen med urtebunter og peppermiks fra O&CO ble dette den beste silden jeg har smakt. Balsamicosild med pepper og urter Save Print Server grovt rugbrød til
Jeg hadde tidligere hørt om ei fransk kokke Christine Ferber (damen bak den populære sylteboken “Mes Confitures”) som ofte blander pepper og mynte sammen med jordbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.