Treretters i fjellheimen
Mat hos oss
Mat hos oss
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Salat med fenalår og jordbær
  • 200 g fenalår i skiver
  • 1 pære delt i lange tynne skiver
  • 1 hjertesalat
  • 1 beger cherrytomater delt i to
  • 200 g jordbær delt i skiver
  • Reinsdyrfilet med pære, potet og sopp
  • 600 g reinsdyrfilet
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ss smør
  • 4 poteter
  • 4 pærer
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ss smør
  • 1 sjalottløk
  • 1 dl rødvin
  • 1 ss balsamico
  • 2 dl sjy
  • 1 ss smør
  • litt brunost
  • smakes til med salt og pepper
  • 100 g spinat
  • 200 g sjalottløk
  • 200 g sopp
  • salt
  • pepper
  • smør til steking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.