Jentekveld og treretters
Til bords hos h.espe
Til bords hos h.espe
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 mango
  • 2 kiwi
  • 10-15 cherrytomater
  • 1 pk babyspinat
  • eller ruccola
  • En bunt frisk koriander
  • 1-2 finkuttet sjalottløk
  • 1/2 dl soyasaus
  • Litt sukker
  • Frisk koriander
  • Frisk ingefær
  • Vårløk
  • 6 porsjoner
  • 600-700 gr kyllingbryst
  • 4 ss limejuice
  • 4 ss
  • 2 ss sukker
  • 1 pk
  • 2 bokser kokosmelk
  • 1 rødløk i skiver
  • 1 paprika i skiver
  • 1/2 kopp hakket koriander
  • 2 ss
  • 6 sweet basilikum
  • 1 rød chilli
  • Babymais
  • 6 vårløk
  • Vannkastanjer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.