Skjær torskefileti porsjonstykker og fjern bein og skinn. Krydre fisken godt med salt og pepper. Denne pastaen er ganske så sterk altså, bruk mindre pesto hvis du vil ha den littmildere
Jeg har testet litttomatsauseri det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
Legg torskefileen på toppen av tomatsausen. Men ha tint eller fersk torsk, tok meg ekstra tidi dag siden jeg hadde kjøpt fryst torsk og den ikke var helt tint når jeg laga maten
Det holder egentligmed det som er vist over, men om du vil. En god tomatsaus må jo være noe av det enkleste og mest geniale alle mennesker kan like, spesielt barn
En tradisjonellitaliensk rett med en vri. Denne pastaretten er ikke sterk, men smakfull. Her i Texas er maten oftest ganske “spicy” i forhold til norsk tradisjonsmat, og bacon finner man i det meste
Server pasta og tomatsausi dype tallerkener, toppet med hakkede valnøtter og fersk mozzarella. De gangene jeg får tiltomatsausenskikkelig bra kan jeg omtrent drikke den, hehe
Jeg er derfor alltid på jakt etter nye oppskriftermedtorsk og sei. - Smak tilmed salt. Barna er veldig glad i "rosa fisk", men ikke så glad i "hvit" fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.