Er i skikkelig godthumør og håper det fortsetter hele kvelden. Godt å få muskler i armene. Våken halv sju og fresa over til russland sammen med lillebror
* Raps-/solsikkeolje. Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. 5-7 min). 5-7 dl med raps eller solsikkeolje, kommer an på størrelse til kasserollen du bruker men det er viktig at oljen dekker vårrullene mens de friteres. 3-4 stk om gangen)
Dersom du har steinsopp kan du steke noen finhakkede skiver med litt løk og pynte med på toppen. Tilbudet av oljer og eddiker i butikkene har aldri vært større enn idag, -med alle typer varianter i smak, lukt og utseende
I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat. Smaksrik fisk i form – Nok til 2-3 stk. 2-3 stykker hvit fisk. 2 håndfuller eller 1 boks cherry- eller perletomater. 1-2 chorizopølse. Sett ovnen på 180-200 grader. 2-3 stk. 2-3 stykker hvit fisk. 2 håndfuller eller 1 boks cherry- eller perletomater. 1-2 chorizopølse
1 toppet ts. cirka 400-450 gr. Kjevle ut til til tykke leiver cirka 2-3 mm, og stikk ut runde kaker i asjettstørrelse. Takken skal ha middels varme – hos meg ble de stekt på 6-7 og maks varmen er 8. 1 toppet ts. cirka 400-450 gr
Protein-ispinner. Mos først med en stavmikser, bruk deretter en el-visp og pisk til en luftig masse. Nå kan du enten spise denne fluffen som en soft-is, eller du kan helle i former og sette kjølig i ytterligere en halvtime og få ispinner
Jeg tar ikke hele historien nå, men kanskje det dukker opp et eget innlegg om nettopp dette. Nå har jeg en del ting på lur jeg gjerne vil dele, og det er ikke alt som er like lett å dele på Instagram
Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker. Ta kotelettene opp av marinaden, grill dem i 2 - 3 minutter på hver side, og la dem deretter hvile
Sunt og godt hverdagsbrød. Tilsett de andre ingrediensene og bland godt. Men å lage denne brøddeigen er gjort på 1-2-3, og det er hverken brukt gjær eller hvetemel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.