Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Så snart solen titter frem og det har blitt noenlunde akseptabel temperatur, så griller vi. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Jeg heller litthavregryn på et bakepapir og pensler brødene med vann og så ruller jeg den over. Terje, som har bloggen Nettbakeren, er en av mine favorittbakere
Det er en viktig del av den norske arven og historien vår. Pisk egg og sukker. Den fortjener å bli tatt vare på – av respekt for Helena Matea, mormor og alle de andre bakstekvinnene som har stått på lenge før oss
Du kan også utelate både søtning og salt, men selv liker jeg litt sødme og et lite sting av salt. Bloggen er en ren hobby, oghavnet naturlig nok godt ned på lista
Om du synes deigen er litt bløt og seig, så skal den være slik. Bildene er tatt av meg Grov brød. 2,5 dl havregryn(store). Stekes 30 min på 50 grader, skru så opp varmen til 200 grader og la stå i 1 time. 2,5 dl havregryn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.