Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Salat, tomat, løk og paprika. Denne mengden er det for øvrig bare å glemme å få plass til i to små lomper, så spis resten ved siden av som en salat Oppskrift
Tilsetter en stor klype med maldon salt, og setter på lokket. Blander det hele og setter blandingen til sides i kjøleskapet, så smakene får godtgjort seg
Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater. Enkelt og greit. Koker så opp 1/2 beger creme fresh og rører inn revet ost og litt fløte. Legg lagvia og stek i ovnen i ca 25 min på 180'C
Ha over olivenolje, grovt salt og rosmarin, og tilsett gjerne soltørkede tomater, biter av fetaost og/eller oliven ved å trykke bitene litt ned i deigen
Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker. Vil du ha kjøtt til er det lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt
Det hender vi spiser det til middag også, når kjøleskapet er litt tomt – for egg har vi alltid. Fremgangsmåte Knekk av endene på aspargesene, skyll og skjær i tre
persille til topping (en liten håndfull, finhakket). Frosne grønnsaker er sunn og god mat og kan være et godt alternativ til å kjøpe masse grønnsaker som må vaskes og kuttets opp på dager med dårlig tid
Kikert snacks kan du spise med god samvittighet da de er svært rike på mange næringsstoffer som folat, kopper, fosfor, jern og magnesium for å nevne noen
Men hvis du lager den litt tykkere enn vanlig, har den i en fin skål og pynter med masse deilig topping – ja, da har du en sprengsunn og mettende frokost i en klasse for seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.