Lagde deilig Pesto stjerne/krans på fredag, under finner dere oppskriften. Legg gjerne et matpapir over kransen mot slutten av steketiden for at den ikke skal bli brent
) ja jeg vet at disse smørkransene ser nok ikke helt like ut som de som du er vant til å se og grunnen til det er at jeg har brukt sprøytepose til å sprøyte ut disse i mangel av kakesprøyte
klipp dypt i kransen med ca. Pensle kransen med vann like før du steker den på nederste rille i 15-20 minutter/ eller så kan du ta det på midterste rille på 8-10 minutter. Pensle kransen med melk rett etter du har stekt den og avkjøl på rist Del 1 første omgang
Som du vil se på bildene under startet wienerbrødet som en krans, men deigen hevet såpass mye i ovnen at den dannet en full langpanne med fint mønster etter at emnene du skjærer rundt kransen ble brettet ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.