Oppskriften kan halvveres, om ønskelig. Supert å ha på lur om noen skulle stikke innom en dag. Disse lefsene kan kjevles tynnere hvis man vil, men jeg synes de er best når de er lubne
anskje vi ikke lagde den tynn nok, eller kanskje vi ikke traff godt nok på «melblandingen» Uansett – her er oppskriften – som vi fant på bloggen som nevnt over
Jeg brukte samme oppskrift som sist,. Stek til dem er gylne på takke eller stekepanne. Jeg kjevler dem så tynne jeg greier, og husk bruk godt med mel, begynner lefsene å bli hullete når du kjevler dem er det gor lite mel
)Oppskrift. Rull den inn i et kjøkkenhåndkle for avkjøling etterpå - så den holder seg myk. -)Oppskrift2 egg2 eggehvitter stivpiskes og has i det andre til slutt 2 ss bakepro (eller vaniljeprotein)2 ss kokosmel (eller mandelmel)1 ta xantham gum (fiberhusk)3-4 ss vannSmør moussen tynt utover et bakepapir og inn i ovnen på 175 grader i 15 min. Jeg fikk 12 stk muffins - akkurat så mange det er plass til på muffinsbrettet
Denne oppskriften har vi kopiert fra Shailene. Legg deigen på midten av ei stekeplate, legg et stort stykke plastfolie over, og press deigen utover plata
Jeg har aldrig funnet denne oppskriften noen annen sted, så tror ikke den er så kjent. Når de er ferdigstekte og avkjølt, smører jeg meierismør på lefsa og strør sukker og kanel på legger de dobbelt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.