Bland sammen alle ingrediensene, smak til med sitronsaft, salt og pepper. Det er siste sommerdag i dag, litt trist men høsten har jo sin egen sjarm den også
Mens svenskenes midsommar er et av sommerens store høydepunkter med majstång og sild og poteter og jordbær og øl og snaps og dans rundt stanga og… Men de har ikke bål da
Smørbrødkaker med fyll av sjømat er ein klassikar i det svenske kjøkkenet. Skal du gjere det fort og gale kan du til dømes bruke skagenrøre eller andre kjøpesalatar som fyll, men det artigaste er å lage sine eigne rører, med dine eigne favorittsmakar
Til forrett foreslår jeg salat med pinjenøtter, avocado og chevre, smaksatt med vinaigrette. Til hovedrett nøttestek med steinsopp og cashewnøtter, og til dessert tradisjonell moltekrem servert med sandkake
Det finst masse gode kjeks i butikkane, men av og til er det kjekt å slå til med heimebakte. Kjeksa er bakte med litt grovt mjøl, det gjer at dei mettar, og dei har ein god konsistens i munnen
I dag er det onsdag aka lillelørdag og jeg pleier å komme med noe sunt søtt, men jeg antar at mange av dere er litt lei av det søte etter påskeferien, så her kommer heller et proteinrikt pålegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.