Lise’s sjokolade og banan twist
Spiselise
Spiselise
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 plater melkesjokolade på midten av hver banan Ta tak i midten av deigen langs kanten , midten målt mot tuppen av trekanten. Fold den over banana og bøy trekanten bakover og strekk godt over deigen og legg spissen under. Gjenta på resterende 7 trekanter. La etterheve 20-30 minutter under et forkle. ( jeg gjorde ikke det her i min sultne overivrige oppstandelse så derfor ble kransen litt slankere enn normalt men smakte himmelsk!) Pensle med egg og ha på skivede mandler på toppen av hver trekant før du setter den i ovnen Ha gjerne på litt melis glasur før servering. Fyll en bolle med pisket krem og sett i midten før servering. Himla godt !!

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.