Thaisuppe med kylling og red curry (lavkarbo)
spisogspar
spisogspar
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Thaisuppe med kylling og red curry
  • (3- 4 porsjoner)
  • 2 kyllingfilet i strimler
  • 1 ss smør eller kokosolje
  • 2 sjalottløk, skrellet og delt i to
  • 1 fedd hvitløk (eventuelt 1 stor eller 2 små fedd)
  • 2 gulerøtter, vasket og skrelt, skjært i skiver
  • 1 rød paprika, vasket og skjært i skiver
  • 1/2 ts malt ingefær, eller ca 1 ts raspet frisk ingefær
  • 1 /2 -1 ss red curry
  • 4 dl kokosmelk (1 boks) (jeg brukte Anglamark, coop sin økologiske kokosmelk med 2,4 gram karbo pr 100 gram)
  • 2,5 dl vann
  • 1/2 grønnsaksbuljong terning
  • 1 ts soyasaus
  • 1 dl fløte (kan sløyfes)
  • smak til med salt og litt grovrevet pepper
  • du trenger også en stavmikser om du ønsker en kremet konsitens på suppen.
  • Topping: frisk koriander og gjerne litt fløte eller rømme

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.