Thai red curry suppe med kylling
Kjøkkenkroken
Kjøkkenkroken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 kyllingfileter i biter
  • 2 sjalottløk i ringer
  • 2 finhakket fedd hvitløk
  • 1 rød paprika i strimler
  • 1 gulrot i strimler
  • 1 ts revet ingefær
  • 5 ts Thai Red Curry paste
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 1/2 dl kyllingkraft (buljong)
  • 1 ts sukker (kan sløyfes)
  • 1 ts fishsauce
  • 1 1/2 ts soyasaus
  • 1 neve aspargesbønner delt i to
  • fersk koriander
  • Som tilbehør valgte jeg Jasminris (nudler kan også brukes) og varme Naan brød.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.