Jeg hadde syltede rødbeter igjen fra jeg lagde det i august i fjor (se tidligere innlegg), jeg hadde sylteagursk i kjøleskapet, og valget var da enkelt, da tartar er en av mine favoritter
Serveres med et godt brød. Tilsett sennep, olivenolje, sitron, worchestershiresaus og eggeplommene. Tilsett finhakket rødløk, kapers, sylteagurk, gressløk, salt og pepper
Server med hvitt brød og mer karrimajones ved siden av. Min favorittverdensdel i matveien er den sørøstre delen av Nordamerika, nemlig Lousiana og de karibiske øyene
ha i mer av ønsket krydder. I Paris blandes alle ingrediensene til tartaren sammen, og så serveres det, uten brød, men med en grønn salat eller/og pommes frites
Hakk hjortefileten med skarp kniv, finhakk løken og bland alt sammen med salt, pepper og olivenolje. Fra ulike områder i Norge gir bøkene et innblikk i hva som finnes av produsenter, råvarer og gode retter vi kan lage av lokalprodusert mat
Du vil kanskje også likeSupersunn Smoothie-iskrem (Vegan)Salat av grønnkålFrisk salat med melon og fetaostGresk potetsalat, helt veganskSquashspagetti i tomatsuppe (RAW)Ovnsbakte rotgrønnsaker i rødvinsmarinade
Du skal bare ha en liten mengde av den for å binde tartaren sammen. Den er nemlig så god at støren, som rognen man lager kaviaren fra, er i ferd med å lide samme skjebne som andre dyr vi mennesker har blitt veldig glade i, slik som mammuten og dronten
Nedenunder er altså mitt bidrag til den store verden av oppskrifter på disse herlige små kjeksene og utover i innlegget vil jeg forklare litt hvorfor jeg velger å ha med ingredienser som salt og Creme de Tartar
Mens sirupen koker, begynner du å piske eggehvitene og cream of tartar til de former myke topper. Sannheten er at det er ganske enkelt å lage, og det koster ikke mye å lage heller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.